Förlagets beskrivning
Efter succén med kokboken och TV4-serien Kryddor från Rosengård, där boende i Rosengård lagade mat, är det nu dags för uppföljaren.
- Vad kan vara mer passande än med en dessertbok efter att vi har lagat så mycket mat, säger författaren Lena Friblick.
Efter att TV-serien i Nyhetsmorgon i TV4 och den första kokboken har de medverkande arbetat som föreläsare och inspiratörer. De har också lett populära matlagningskurser och ordnat kryddvandringar i Rosengård.
- Vi kunde aldrig ana vilket intresse som fanns för vår mat, säger Ghenwa Nahim som är en av de medverkande i boken och som nu också är författare.
I Kryddor från Rosengård sötsaker möter du åter igen de medverkande från TV-serien. Fotografen Jens Nordström ger dig vackra bilder på både mat och människor. I boken lär du dig att göra egen baklava, den klassika libanesiska efterrätten atayef, bolivianska kakor och läckert afrikanskt fredagsmys!
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Kryddor från Rosengård sötsaker
Bokrecensioner » Kryddor från Rosengård sötsaker
|
|
|
|
|
|
|