Förlagets beskrivning
Planen var att göra en ny bok om svensk husmanskost. Det blir lätt, tänkte jag. Men snart märkte jag att alla raggmunkar, fläskläggar, kalopser och stekta strömmingar tagit slut. Jag hade lagat ALLA de mest älskade godingarna redan. Men om jag kikade runt hörnet? Därute i Europa finns ju massor av rätter med rötter som kärleksfullt förädlats i generationer och aldrig blir omoderna. Boeuf bourguignon, choucroute garnie, polska dumplings, torsk på norsk, apfelstrudel - genuin och välkomponerad mat med tradition, lika självklar som vår egen husmanskost. Det är det jag lagat här. Det finns en anledning till att vissa rätter blivit klassiker. De är goda
Fler böcker av Per Morberg
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Morberg lagar husmanskost II
Bokrecensioner » Morberg lagar husmanskost II
|
|
|
|
|
|
|