Förlagets beskrivning
Enkel, okonstlad, genuin. Sådan är maten på de matställen jag gillar bäst: kvarterskrogen, bistron, brasseriet, puben - och köket hemma på Tullgarn. I min nya bok bjuder jag på ett femtiotal traditionella och otraditionella rätter inspirerade av den goda mat som serveras i generösa portioner på lokala små krogar världen över. Bookmaker à la Per, Joppes räksallad, steak minute med pommes frites, steambuns med kyckling, tarte flambé och citrontarte är några exempel. Och naturligtvis är min bakfickebok inte komplett utan pannbiff med lök. Allt är lätt att laga och kan avnjutas i ensam ro eller med trivsamt stimmigt sällskap, precis som det ska vara på en riktigt bra bakficka." Per Morberg
Fler böcker av Per Morberg
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Morbergs bakficka
Bokrecensioner » Morbergs bakficka
|
|
![Morbergs bakficka](/images/background.gif) |
![Morbergs bakficka](/images/background.gif) |
|
|
|