Förlagets beskrivning
Att man blir glad och lycklig av choklad vet väl alla. Numera är det ju till och med bevisat. Forskarna har funnit att samma ämne (fenyletylamin) som utsöndras i vår hjärna när vi blir förälskade, också finns i choklad. Är det då så konstigt att vi hänger oss åt frosseri? Tänk att själv kunna tillverka denna njutning när lusten faller på! Doppade praliner gör du snabbt och enkelt, fyllda praliner är lite pyssligare men väl värda bestyren. En dessert eller drink med choklad är den perfekta avrundningen. Göran Söderin, konditor, chokladspecialist och tidigare ledare för det svenska konditorlandslaget, bronsmedaljör i mat-OS. 44 färgfoton, 30 recept. (Seelig)
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Sofie
Kanonbra bok! (Betyg 5 av 5)
Kunde inte bli bättre! Tydligt, genomförbart för de allra flesta och bakverkena och pralinerna blir himmelskt goda utan att kräva alltför mycket. Rekommenderas varmt!
( Choklad)
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Choklad
Bokrecensioner » Choklad : favoriter för chokladälskaren
|
|
|
|
|
|
|