Förlagets beskrivning
Den kompletta grundkokboken för alla som är intresserade av grön mat och en vegetarisk livsstil.
Detta är den fjärde något reviderade utgåvan av den tredje helt omarbetade utgåvan som kom ut 2001. Boken har fått nytt omslag och en ny baksidestext. På ett 20-tal sidor har smärre ändringar gjorts. Det kan vara siffor som ändrats, saker som förtydligats, ett par recept som ändrats etc. I baksidestext och efter förordet har tillagts följande utmärkta utnämning:
Vegetariska kokboken blev 2002 premierad av Måltidsakademien i Grythyttan som bästa svenska vegetariska litteratur, med motiveringen: ”Med stor auktoritet blir Vegetariska kokboken ett aktuellt standardverk, här finns allt”, samt fick en internationell utmärkelse samma år av Gourmand World Cookbook Awards som ”Best Vegetarian Book in the World, Honourable Mention”.
Ca 75 färgbilder, 42 färgteckningar, drygt 350 recept.
Fler böcker av Inga-Britta Sundqvist
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Vegetariska kokboken
Bokrecensioner » Vegetariska kokboken
|
|
|
|
|
|
|