Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik   

Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik


Jenny Neikell

Inbunden. Norstedts 2023-03-24.
ISBN 9789113124957
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

Många har fått upp ögonen för fermenterade grönsaker som kimchi och surkål de senaste åren. Men hur serverar man grönsakerna om man inte bara vill äta dem bredvid som en sallad? I den här boken bidrar Jenny "Surtanten" Neikell med sin gedigna kunskap om fermentering, men framför allt; Hur du tar dina fermenterade grönsaker från burk till tallrik. Här finns soppor, mackor, smårätter, röror, rejäla huvudrätter och desserter som alla innehåller fermenterade grönsaker. Vegetariska vardagsrätter som är enkla att laga, smakrika och lätta att tycka om. Dessutom med en boost av snälla bakterier! Fermenterat bidrar till maten med såväl syra, sälta och umami som textur och kan lyfta kända rätter till nya höjder. I boken finns många nya smakkombinationer att testa, till exempel fermenterad majrovesallad med brynt smör, våffeltacos med morot eller chokladkaka med öl och surkål. Dessutom mängder av andra tips på hur du kan inkorporera fermenterade grönsaker i matlagningen



Fler böcker av Jenny Neikell


Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Fermentera: Kokboken



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner