Förlagets beskrivning
Malin Söderströms högst personliga urval egna recept på läcker, lättlagad mat.
Malin Söderströms kokbok är fylld med recept på lustfylld mat för alla tänkbara tillfällen, från couscous till hummer. Urvalet är högst personligt och Malins egna favoriträtter.
Lite av en baskokbok
Boken är indelad i 9 kapitel: Kött med lamm, gris, nöt och kalvrätter. Fågel & Vilt, Fisk & Skaldjur, Grönsaker, Ris, Gryn & Pasta, Soppor, Lite av varje samt Ett sött slut. Varje kapitel inleds med en vacker inspirationsbild sam en inledande text. Boken innehåller många bilder och recepten är enkelt beskrivna som gör att den passar både vana och ovana matlagare.
Malin Söderström är en uppskattad kock som bjudit många kroggäster god mat och givit både TV-tittare och tidningsläsare mängder av inspirerande recept. Hon har dessutom varit medlem i Svenska Kocklandslaget som haft framgång långt utanför landets gränser. Nu driver Malin Söderström med kollegor restaurangen på nyrenoverade Moderna Museet.
Boken Malins mat med sitt allsidiga innehåll kommer med all säkerhet bli en inspirationskälla i köket lång tid framöver.
Mat är glädje. Låt er väl smaka!
Exempel på maträtter:
gravad strömming, sotare, strömming på italienska, teriyakilax, inkokt lax med potatis och fänkål i örtyoghurt, kräftsoppa, dillpestoräkor, tomat-krabbpaj, rödspätta med sötsura gulbetor, kyckling i sötsur dillsås, anka à la oriental, renrostbiff med enbärssmör, köttfärssås med älg och blandsvamp, kalvfrikadeller i tomatsås, gnocchi di patate, svamprisotto, västkustrisotto, melonmimosa, syltad pumpa, grekisk äppelsås, västeråsgurka och mycket mer.
Ca 75 färgfoton, ca 225 recept. Utk aug 2004.
Fler böcker av ICA Provkök
Liknande böcker
anon
den enda kokbok du behöver (Betyg 5 av 5)
En kokbok med ett stort mathjärta. Här hittar man i stort sett mat för alla tillfällen i livet.Dessutom många bra tips och lärorika sidor om kött,fisk,fågel.frukt och grönsaker.Enkla förklaringar och ett suveränt kapitel för dig som gillar att baka bröd,kakor och tårtor.Helt enkelt en "riktigt hederlig kokbok som passar både nybörjare och vana matlagare.
( Rutiga kokboken)
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Rutiga kokboken
Bokrecensioner » Rutiga kokboken
|
|
|
|
|
|
|