Förlagets beskrivning
Vi köper lax i bit, färs i tråg eller kyckling i frysdisken, men vad ska vi göra till middag? Hur blir det gott och nyttigt och samtidigt snabblagat? Här finns ett hundratal recept på måltider som man kan skapa med utgångspunkt från tre vanliga råvaror. Med spännande smaksättning från hela världens kök kan man få stor variation, både i vardagen och kanske också till fredagens snabba middag eller lördagens festmåltid. Alla recept i boken är snabblagade och sunda. De finns både för 12 port och för 4 port. Kyckling, lax och färs är också bra råvaror för att snabbt laga mat. Det är också nyttig och god mat! Ca 30 färgfoton, 100 recept. (Seelig)
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Snabbt & sunt
Bokrecensioner » Snabbt & sunt : kyckling, lax och färs
|
|
|
|
|
|
|