Förlagets beskrivning
Rutiga kokboken har varit den klassiska grundkokboken sedan den kom ut första gången 1980. Då som nu är boken tänkt att vara ett redskap i köket som kan ge svar på det mesta när det gäller val av råvaror och modern matlagningsteknik. Vårt synsätt på hur vi ska äta har förändrats radikalt under de senaste åren och därför är kapitlen om mat och hälsa helt omskrivna. Idag följer vi framförallt mattallriksmodellen men också matcirkeln och väljer gärna nyckelhålsmärkta råvaror. De nya symbolerna gör det mycket enklare att välja bra mat för frukost, lunch och middag. Ett helt nytt kapitel om bara sallader har tillkommit som svar på vår önskan om lätta lunch- eller kvällsrätter. Även smörgåsar och drycker har fått egna kapitel. Samtliga recept är genomgångna och anpassade till den matlagningsteknik som nu finns i våra kök. Rutiga kokboken passar alla - från den som börjar med trevande försök bland grytor och pannor - till den som söker det lilla extra. Recepten och matidéerna ska ge inspiration, matglädje, matkunnande och bra mat.
Färgfoton.
Fler böcker av ICA Provkök
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Rutiga kokboken
Bokrecensioner » Rutiga kokboken : grundkokboken för små och stora hushåll : över 1500 recep
|
|
|
|
|
|
|