Förlagets beskrivning
Husmanskost - Svenska smaker tolkade av Pontus Frithiof och Tor Stålhandske.
I Husmanskost berättar nyckelpersonerna om sina personliga resor, där den gemensamma kopplingen till köket och husmanskosten sammanflätas med vår nordiska matlagningskonst, omtyckta husmansrätter av fisk, kött, vilt, potatis såväl som desserter och bakverk. Från sydligaste Skåne till Lapplandsfjällen i norr. Boken rymmer 185 recept för alla smakpreferenser.
Boken presenteras i ett generöst format och omges av en vackert formgiven box för att betona dess exklusiva karaktär. Tryck och papper är av finaste kvalitet, så som det anstår ett referensverk för svensk husmanskost. Den har redan erhållit flera prestigefulla utmärkelser som Best Chefs Cock Book in the wourld enl Wourld Cook Book Award 2021. Winner Sweden i Gourmand Awards 2020 och "Silverägg" i Guldägget 2020
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Husmanskost
Bokrecensioner » Husmanskost : svenska smaker tolkade av Pontus Frithiof och Tor Stålhandske
|
|
|
|
|
|
|