Förlagets beskrivning
Anthony Bourdains franska kök. Den klassiska bistromatlagningens recept, strategier, tekniker Mat handlar alltid om förvandling, om att ta något vanligt och göra något ovanligt av det. Det är trolleri. Och varje ärlig kock kan intyga att man behöver inte vara trollkarl för att kunna trolla. Det enda som behövs är fett, lite kryddor, vitlök, salt och peppar. Det här är en strategisk och taktisk fälthandbok, och recepten kommer från Les Halles, det bästa brasseriet i Staterna! Det här är de riktiga recepten, det franska kökets stora klassiker... Du behöver inte vara något geni eller bo vid en saluhall för att laga god mat - vad är det då du måste ha? Viljan. Och en fast föresats att gå vidare, också när din första gryta bränt fast, såsen har skurit och du har huggit av en fingertopp. Du måste ha kärlek. Gärna till dem du lagar åt, men det räcker bra med kärlek till de ingredienser du använder. Trots allt är det till dig själv du lagar mat. Anthony Bourdain är utbildad vid CIA (Culinary Institute of America) och arbetar som köksmästare på New York-krogen Les Halles. Han har tidigare gett ut ""Kitchen Confidential. En kocks bekännelser"" (2001). (Seelig)
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Anthony Bourdains franska kök
Bokrecensioner » Anthony Bourdains franska kök : den klassiska bistromatlagningens recept, strategier och teknik
|
|
|
|
|
|
|