Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Anthony Bourdains franska kök : den klassiska bistromatlagningens recept, strategier och teknik   

Anthony Bourdains franska kök : den klassiska bistromatlagningens recept, strategier och teknik


Bourdain, Anthony

Inbunden. Albert Bonniers Förlag 2005.
ISBN 9789100105884
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

Anthony Bourdains franska kök. Den klassiska bistromatlagningens recept, strategier, tekniker Mat handlar alltid om förvandling, om att ta något vanligt och göra något ovanligt av det. Det är trolleri. Och varje ärlig kock kan intyga att man behöver inte vara trollkarl för att kunna trolla. Det enda som behövs är fett, lite kryddor, vitlök, salt och peppar. Det här är en strategisk och taktisk fälthandbok, och recepten kommer från Les Halles, det bästa brasseriet i Staterna! Det här är de riktiga recepten, det franska kökets stora klassiker... Du behöver inte vara något geni eller bo vid en saluhall för att laga god mat - vad är det då du måste ha? Viljan. Och en fast föresats att gå vidare, också när din första gryta bränt fast, såsen har skurit och du har huggit av en fingertopp. Du måste ha kärlek. Gärna till dem du lagar åt, men det räcker bra med kärlek till de ingredienser du använder. Trots allt är det till dig själv du lagar mat. Anthony Bourdain är utbildad vid CIA (Culinary Institute of America) och arbetar som köksmästare på New York-krogen Les Halles. Han har tidigare gett ut ""Kitchen Confidential. En kocks bekännelser"" (2001). (Seelig)



Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Anthony Bourdains franska kök



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Anthony Bourdains franska kök : den klassiska bistromatlagningens recept, strategier och teknik Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Anthony Bourdains franska kök : den klassiska bistromatlagningens recept, strategier och teknik Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Anthony Bourdains franska kök : den klassiska bistromatlagningens recept, strategier och teknik
Anthony Bourdains franska kök : den klassiska bistromatlagningens recept, strategier och teknik
Anthony Bourdains franska kök : den klassiska bistromatlagningens recept, strategier och teknik
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner