Förlagets beskrivning
I hetaste laget. Har du också upplevt en chili-high, en känsla av att vilja äta mer chili, odla mer och lära dig mer? Då har du hittat rätt! Eva Robild och Kerstin Rosengren är två hängivna chiliodlare som lär dig grunderna i chiliodling i nordiskt klimat, från sådden under vinterhalvåret till flytten ut och sommarens skötsel och skörd. Här presenteras utförligt 222 sorter med odlingstips, bild och styrkenivå. Du hittar de milda snacks-chilisarna, sorter med citrussmak eller rökiga toner och förstås världens allra hetaste. Du får också tips på hur du tar hand om och förvarar chilin efter skörd samt recept på heta såser och goda maträtter. Chili är vackert, gott, trendigt och roligt att odla - nu är det bara att sätta igång
Fler böcker av Eva Robild
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Chili 222 sorter att odla och äta
Bokrecensioner » Chili 222 sorter att odla och äta
|
|
|
|
|
|
|