Förlagets beskrivning
Detta svensk-franska och fransk-svenska lexikon ger dig ord och fraser som gör att du
- väljer rätt mat och dryck i livsmedelsaffären
- får det du vill ha på din tallrik och i ditt glas på restaurangen
-kan läsa franska recept
-vet var köttet sitter på gris, kalv, lamm och oxe
-lär känna franska viner, druvor och vindistrikt
-bekantar dig med ett hundratal franska ostar
-plockar fram rätt fras vid rätt tillfälle
Fler böcker av Ulla Britta Persson
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Fransk mat och dryck
Bokrecensioner » Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon
|
|
![Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon](/images/background.gif) |
![Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon](/images/background.gif) |
|
|
|