Förlagets beskrivning
För dig som hellre bjuder på många små rätter än få stora är boken en skatt. Det är lätt att bli förförd av de aromatiska smakerna och de vackra meze-rätternas enkelhet. Aubergine, mynta, lamm, dadlar och bulgur komineras med spiskummin, kanel, olivolja och persilja i härliga små rätter. Många med poetiska namn som Tabbouleh och Taramasalata. Liselotte Forslin har hämtat sin inspiration från Mellanöstern och länderna längs Medelhavets östkust - Grekland, Turkiet, Libanon och Syrien. Recepten är anpassade efter svenska förhållanden så att du enkelt kan laga de läckra meze-rätterna med råvaror från din vanliga matbutik. Fyll hemmet med gäster och bordet med småtallrikar och njut en riktig meze-kväll!
Fler böcker av Liselotte Forslin
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Meze
Bokrecensioner » Meze - orientaliska smårätter
|
|
|
|
|
|
|