Förlagets beskrivning
Andersen, Finn. Aromaköket : en idébok för använding av eteriska oljor i matlagning. Aromaköket är den första boken på svenska som på ett seriöst och kunnigt sätt beskriver hur man kan smaksätta grön mat med äkta eteriska oljor utvunna ur blommor, kryddor och citrusskal. Författaren framhäver speciallt de underbara oljorna från apelsin, citron och pepparmynta - enkla oljor att smaksätta desserter glass och sorbet med. Författare till bokpresentationen: Cecilia Ljung.
Fler böcker av Finn Andersen
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Aromaköket
Bokrecensioner » Aromaköket : en idébok för använding av eteriska oljor i matlagning
|
|
|
|
|
|
|