Förlagets beskrivning
Johan Sörberg, en ovanligt passionerad bagare, som du kanske sett brottas med degen i TV4:s "Köket", har gjort en bok om att baka bröd. Här delar han med sig av sina 30 favoritrecept och ger dig handfasta tips om hur du bakar det godaste brödet du smakat. Vad sägs till exempel om en ost- och sesamtoast till frukosten, ett olivbröd till lunchbuffén eller ett kryddigt, danskt rågbröd till middagen?
Om det fanns stjärnbagare likt det finns stjärnkockar skulle Johan Sörberg vara en av dem. Från Riddarbageriet skickar Johan dagligen bröd till välrenommerade restauranger som Operakällaren i Stockholm - och till HMD, det vill säga Drottning Silvia, som också gett upphov till ett brödrecept i boken.
Fler böcker av Johan Sörberg
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Riddarbageriets bröd
Bokrecensioner » Riddarbageriets bröd
|
|
|
|
|
|
|