Förlagets beskrivning
Följ med till kvinnorna bakom våra kokböcker!
"Cajsa Warg, Hiram och de andra" är kulturhistoria med recept, ett eldorado för alla som intresserar sig för mat och historia.
Här berättas om de stora namnen - Cajsa Warg, Gustafva Björklund, Ria Wägner, Hiram, Pernilla Tunberger, Anna Bergenström - men i lika hög grad om de kokboksförfattarinnor som förblivit okända, trots att deras böcker gått ut i miljonupplagor till den svenska hemmen.
I boken presenteras de alla, från 1700-talet och ända in i våra dagar. Vi får läsa om dessa kvinnors väg in i matens värld, om deras liv och de idéer som drev dem och som påverkat vår matkultur. Boken är rikt illustrerad och försedd med 65 långlivade recept från 1700-talet och framåt.
"Personligt, humoristiskt och levande."
Upsala Nya Tidning
Fler böcker av Inger Ärlemalm
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Cajsa Warg, Hiram och de andra
Bokrecensioner » Cajsa Warg, Hiram och de andra
|
|
|
|
|
|
|