Förlagets beskrivning
Hett och exotiskt! I New Orleans blandas franska, spanska, indianska och afrikanska smaker. Cajun- och kreolköket bjuder på en härlig mix av skaldjur, kyckling, smakrika korvar, grytor, grillat och ljuvliga bakverk. I den här boken hittar du recept på mustig jambalaya, heta räkor, cajunkryddade majskolvar och saftiga burgare. Här finns även drömgoda desserter, munkar, pajer och läckra cocktails och drinkar. Ta hjälp av mästerkocken och konditorn Elisabeth Johanssons inspirerande recept och gör en spännande matresa hemma i ditt kök. Välkommen till New Orleans!
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Cajun & kreol
Bokrecensioner » Cajun & kreol : heta maten från New Orleans!
|
|
|
|
|
|
|