Förlagets beskrivning
Olivolja, vitlök och färsk basilika Vi är många som har tagit Medelhavsmatens dofter och smaker till vårt hjärta! I den här boken hittar du ljuvliga pastarätter, klassiker som moussaka och lasagne men också halloumisallad, salta cantucciskorpor och marockansk lammburgare med harissa. Råvarorna kunde ha kommit från basarerna i Marrakech eller från dignande saluhallar i Italien och Spanien, men bor man i Sverige så gör man. Därför har recepten i den här boken anpassats till svenska kök och vi lovar att du kan handla de flesta av råvarorna i en vanlig svensk matbutik. Så låt ditt kök fyllas av den mustiga doften av nordafrikansk chermoula eller en underbar provencalsk ratatouille!
Matkonstnären Cecilia Vikbladh har bott och arbetat i flera av länderna kring Medelhavet. Den här boken innehåller hennes egna recept på lokala specialiteter från regionens alla hörn.
Nu kommer den äntligen i nytryck!
Fler böcker av Cecilia Vikbladh
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Medelhavsmat för svenska kastruller
Bokrecensioner » Medelhavsmat för svenska kastruller
|
|
![Medelhavsmat för svenska kastruller](/images/background.gif) |
![Medelhavsmat för svenska kastruller](/images/background.gif) |
|
|
|