Förlagets beskrivning
Surdegsbröd är nyttigt, näringsrikt, jättegott och förvånande enkelt att baka själv. Lär dig hur du blandar en surdegsstart och håller den vid liv, knådar och viker degen som ett proffs, får härligt luftiga bröd med krispig skorpa bakar och med olika sorters mjöl. Med tydliga instruktioner och steg för steg-bilder blir det barnsligt enkelt att sno ihop ett surdegsbröd eller en suverän surdegspizza. Fyll ditt hem med den oemotståndliga doften av nybakat när du utforskar vägen till det perfekta surdegsbaket. Roly Allen bor och bakar på den engelska sydkusten. När han upptäckte surdegsbakning blev han förvånad över hur enkelt och tillfredsställande det är. Nu delar han med sig av sin väl beprövade metod för att få till ett riktigt bra surdegsbröd
Fler böcker av Roly Allen
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Glada surdegar och luftiga bröd
Bokrecensioner » Glada surdegar och luftiga bröd
|
|
|
|
|
|
|