Förlagets beskrivning
Inspiration, fakta och reception för alla köttälskare Återskapa känslan av ett amerikanskt Steak house hemma i köket. Boken är inte bara fullmatad med recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer, utan presenterar även välsmakande såser och frasiga tillbehör som passar till. Recept som gör succé såväl på grillen som på spisen! Lär dig mer om det amerikanska styckningsschemat; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc.) och deras svenska motsvarigheter. Köttbitar efter amerikanskt styckningsschema är numera en vanlig syn i charkdiskarna runt om i Sverige, och här finns massor av inspiration kring servering och tillagning
Fler böcker av Lincoln Jefferson
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Steak house
Bokrecensioner » Steak house
|
|
|
|
|
|
|