Förlagets beskrivning
Inte bara en kokbok - en bok om att äta! Kulturjournalisterna och amatörkockarna Anna Hellsten och Annina Rabes Kris och kalas innehåller massor av recept, men handlar lika mycket om allt annat som hör ätandet till: minnen, möten, fantasier och fiaskon. Detta är bok med roliga och allvarliga texter om hur mat, matlagning och ätande löper som en röd tråd igenom våra liv, genom kriser, barndom, i glädje och sorg. Det är en hyllning till alla kök som passerar en människas liv, det roligaste rummet på festen, hemmets hjärta. Vi får veta varför bergamott är den bästa citrusen, läsa om kolhydratkärlek och middagsbjudningar och sno åt oss de bästa budgetrecepten. En matbok för dig som tycker lika mycket om att läsa om mat som att laga och äta den
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Kris, kalas och kolhydrater
Bokrecensioner » Kris, kalas och kolhydrater : recept och berättelser för goda och dåliga dagar
|
|
|
|
|
|
|