Förlagets beskrivning
Asiatisk mat är lätt och färgstark, karakteristisk med sin hetta från röd och grön chili och sina aromatiska kryddor och örter. Recepten kommer från Indien, Sri Lanka, Kina, Malaysia, Korea, Japan, Vietnam, Laos, Thailand, Kambodja och Singapore. Boken innehåller recept på kryddstarka soppor, spännande grytor, vackra pastarätter och ljuvliga desserter. Boken erbjuder även en mycket användbar ordlista över mer ovanliga ingredienser som används. Boken är illustrerad med underbart läckra bilder som gör matlagningen till en njutning.
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Det asiatiska köket
Bokrecensioner » Det asiatiska köket
|
|
|
|
|
|
|