Förlagets beskrivning
Äntligen: uppföljaren till Smaker från Saltå Kvarn. Lika vacker, inspirerande och fullmatad med recept.
Boken är indelad i Vår, Sommar, Höst och Vinter. Recepten följer årstidernas smaker och utbud och har Saltå Kvarns ekologiska produkter som grund. Laga och avnjut kokoscheesecake med mangosås på våren, parmalindade kycklingspett med primörsallad på sommaren, skogsbröd på hösten och köttgryta med bönor och äppelcouscous på vintern.
Cirka 200 recept med spännande smakkombinationer, hälsosamma ingredienser, sötsaker och mycket annat. Kort och gott en omfångsrik kokbok som faller såväl vegetarian som köttälskare på läppen.
Innehåller en lång rad brödrecept från Saltå Kvarns bagarmästare Manfred Enoksson
Åsa Swanberg är kokboksförfattare. Malou Holm är grafisk formgivare. Deras samarbete har resulterat i flera framgångrika kokböcker, förutom Smaker från Saltå Kvarn, även Mat att äta minst en gång i livet, Singel i Köket, Tjejmiddag m.fl. Wolfgang Kleinschmidt är en av Sveriges skickligaste matfotografer
Fler böcker av Åsa Swanberg
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Året runt med Saltå kvarn
Bokrecensioner » Året runt med Saltå kvarn
|
|
|
|
|
|
|