Förlagets beskrivning
Att baka utan socker och mjöl låter som en omöjlighet.
Men inte för Annika som bjuder på recept
med enbart nyttiga ingredienser. Baka och njut!
I boken Bakglädje och LCHF Njutning utan socker och mjöl fortsätter Annika att dela med
sig av sina bästa bakrecept. Vällagade LCHF-recept som är naturligt gluten- och sockerfria är
hennes melodi. Självklart ligger tyngdpunkten på bakning och speciellt söta bakverk men den
stora nyheten är ett helt kapitel med snacks, tilltugg och aptitretare. Med den här boken blir
fredagsmyset så mycket enklare för er som äter lågkolhydratskost, gluten- och sockerfri kost.
Dessutom delar hon med sig av sina goda frukostrecept.
En blandning av sött och salt
I den här boken vill Annika Rogneby ge dig en blandning mellan söta och salta recept. Vad sägs
om drottningmoussetårta, serranochips, våfflor, ostfyllda oliver, lakritsglass, Ris à la Malta, salta
mandlar, frölimpa och mycket mycket mer.
Ur innehållet:
1. Morgonstund
2. Sött och gott till kaffet
3. En söt avslutning
4. Fredagsmys
Annika Rogneby har i snart
10 år ätit lågkolhydratskost och
vet vilka fördelar den har och hur
bra man kan må av kosten.
Däremot har hon saknat bakningen
så mycket att det drivit
henne att skriva tre böcker och
starta sin egen blogg där hon delar
med sig av mat- och bakrecept
du hittar mer på
www.annikarogneby.se/blogg
Fler böcker av Annika Rogneby
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Bakglädje och LCHF
Bokrecensioner » Bakglädje och LCHF : njutning utan socker och mjöl
|
|
|
|
|
|
|