Förlagets beskrivning
Kroppen behöver fett och rätt sorts fett kan göra oss starkare och friskare, medan fel sorts fett kan få motsatt effekt. Så hur ska man veta? Vad finns det för olika fetter? Hur väljer jag rätt? Och blir man inte fet av fett? I denna bok får vi följa Fernando Di Luca på en spännande resa, från världspolitik via laboratorier, hållbarhetsforskning och matkultur och hela vägen fram till ditt matbord. Denna berättelse landar i över 35 recept på härliga medelhavsmåltider, med precis lagom mycket av det goda fettet. Fernando Di Luca har under decennier fått en djup kunskap om olivolja. Som pensionär har han blommat ut som en passionerad folkbildare och rättfram debattör. Innehållet är faktagranskat av Mai-Lis Hellénius - professor, överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset och specialist på hur man förebygger hjärt-kärlsjukdom med rätt mat och klok livsstil
Fler böcker av Fernando Di Luca
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Fett för ett gott liv
Bokrecensioner » Fett för ett gott liv
|
|
|
|
|
|
|