Förlagets beskrivning
84 nya läckra paleorecept Med paleo menas den livsstil som förenar intresset för ursprunglig kost med naturlig träning. I Åsa Söderbergs nya kokbok ligger fokus på naturlig och näringsrik mat, med de bästa råvarorna. Här finns recept för alla tillfällen, från snabb vardagsmat med få ingredienser, till riktiga festmåltider. Det ska vara enkelt att laga bra mat från grunden. Här får du läckra recept och massor av tips som förenklar din vardag. Alla recept är fria från gluten, socker och mjölkprodukter, något som fler och fler väljer att avstå från. Och allt passar för hela familjen. Riktigt bra mat, helt enkelt. Efterord av Göran Burenhult, professor emeritus i arkeologi och författare till Maten, evolutionen och hjärnan. Ur innehållet - Äggrätter - Nötkött, Fläsk, Kyckling, Lamm & vilt - Fisk & skaldjur - Soppor & grytor - Grönsaker & rotfrukter - Röror, såser & dressingar - Smoothies & drycker - Bröd & kex Åsa Söderberg har ett holistiskt synsätt på hälsa där hela livsstilen räknas in. Hon utkom 2013 med den första svenska paleokokboken, Paleo naturliga mat & livsstil. Åsa är legitimerad fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Hon driver hälsobloggen fyscoachen.se och är kostrådgivare på sajten och livsstilsprojektet Hälsokoden. www.fyscoachen.se
Fler böcker av Åsa Söderberg
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Hälsokoden
Bokrecensioner » Hälsokoden - Recept för ett friskare liv med paleo
|
|
|
|
|
|
|