Förlagets beskrivning
Inget slår hemgjord färsk pasta! Med några få ingredienser knådar du ihop en deg som du sedan kan förvandla till både korta och långa pastasorter, såsom tagliatelle, orecchiette och busiate. Du får även lära dig att göra läcker potatisgnocchi från grunden.
Förutom en pastaskola hittar du drygt 40 recept på färdiga pastarätter i boken. Här finns klassiker och favoriter - tänk spaghetti alle vongole och cacio e pepe - och regionala specialiteter, såsom tagliatelle con le cozze alla tarantina, en underbar musselpasta från Apulien. Dessutom bjuds du på fylld pasta och pastarätter i form, allt från ravioli fylld med ricotta och ägg till lasagne med svamp
Fler böcker av Samantha Santambrogio-Öberg
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Pasta från grunden
Bokrecensioner » Pasta från grunden : Klassiska italienska rätter och nya favoriter
|
|
|
|
|
|
|