Förlagets beskrivning
Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.
Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.
Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockade bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Mat & vin har ett trevligt uppla¨gg fra°n snittar & bubblor, till la¨ttare viner & fo¨rra¨tter, kraftigare viner & varmra¨tter, till desserter & so¨tviner. Och ganska mycket om o¨l ocksa°! [...] Mat & vin av Anette Rosvall, matkreato¨r, sommelier och fo¨rfattare till flera kokbo¨cker, a¨r en bok med ma°nga ide´er, mycket trevlig och riktigt anva¨ndbar.
Per Bjo¨rgell, BTJ-ha¨ftet nr 18, 2017
Fler böcker av Anette Rosvall
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Mat & vin
Bokrecensioner » Mat & vin - recepten, vintipsen och konsten att kombinera
|
|
|
|
|
|
|