Förlagets beskrivning
Alla sorters kakor är en kokbok full av bak- och kakglädje. Här blandar matskribenten och kokboksförfattaren Kristina Eriksson recept från barndomen som chokladbiskvier, radiokaka och strassburgare med dagens klassiker som cupcakes och macarons. Här bullas det också upp med tårtor, långpannerutor, cheesecakes, bullar, muffins, sockerkakor, konditorifint, snabbakat och småkakor - många gånger bakade med en twist! Recepten, som är enkla att följa och kan användas av alla, har hämtat inspiration från både den svenska baktraditionen och platser som Italien, USA, Frankrike och latinamerika. Här finns till exempel recept på jordnötskolakakor, dulce de leche-tårta med lime och vit choklad, päronkaka med valnötter och honung, toscakaka med äpple och nutella och Philadelphiakaka med björnbärssylt och mycket, mycket mer. Alla sorters kakor är verkligen kakboken för alla tillfällen och smaker
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Alla sorters kakor
Bokrecensioner » Alla sorters kakor : från småkakor till kondisfint
|
|
|
|
|
|
|