Förlagets beskrivning
För att lyckas med matlagningen är det viktigt att känna till kryddornas egenskaper och i vilka sammanhang de passar bäst. Boken presenterar örter och kryddor med bild och beskrivning.
Kryddorna används i spännande recept med inspiration från Medelhavet, Asien med mera som ger inspiration att laga nyttig, spännande och färgstark mat med alla färska kryddor, frukter och grönsaker.
Sylvia Danielsson har tidigare kommit ut med boken Frukt, bär och grönt (2004) på ICA bokförlag. Förutom böcker arbetar hon även med miljöer för fotografering inom inredning och mode. (Seelig)
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Kryddan i maten
Bokrecensioner » Kryddan i maten : Året om med kryddor, örter och recept : året om med kryddor, örter och recept
|
|
|
|
|
|
|