Förlagets beskrivning
Många är vi som älskar kladdkakor. Kladdkakan är i all sin enkelhet en genialisk kaka: den är underbart god, snabb och lätt att svänga ihop och görs på ingredienser man oftast har hemma.
Alla har nog något recept på kladdkaka hemma, men det är inte alla som tänker på hur mycket kladdkakan kan varieras i form, smak och konsistens. I den här boken finns recept på allt möjligt som är kladdigt och gott, gärna med choklad i, men också kolakaka, vit chokladkaka, blåbärsbrownies m.m. Dessutom finns recept på fettsnål kladdkaka och mikrokladdkaka. Författaren Maria Öhrn arbetar som konditor på Grand Hôtel i Stockholm. 26 färgfoton, 32 recept.
Fler böcker av Maria Öhrn
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Kladdkakor
Bokrecensioner » Kladdkakor
|
|
|
|
|
|
|