Förlagets beskrivning
Vart du än kommer i USA hittar du dem, ljuvliga efterrättspajer, gammaldags kaffepajer, spännande moderna matpajer. 50 av de bästa efterrätts- och matpajerna (och några diper och dressingar som inte gick att motstå) har vi samlat i den här boken. Recepten kommer från hela USA, en del är klassiker, andra känns som fräscht nya bekantskaper. Lätt som en paj, "easy as pie" säger man i USA. Det stämmer. Det är inte svårt att göra en paj; det svåra är att hitta bra recept. Jane Whitman Tierney, som svarar för recepten, är en perfekt guide, utbildad kock med bred restaurangerfarenhet och i dag eftersökt cateringkock. Recepten är genuint amerikanska men anpassade till svenska förutsättningar. Bakom boken står en svensk vänkrets som tillsammans planerat, provsmakat, valt ut och fotograferat under några intensiva arbetsveckor i Jane's kök. För texten svarar Agneta Weiland, med flera uppskattade matböcker bakom sig. För de inspirerande bilderna svarar Mikael Strinnhed. Som alla bra kokböcker ger Amerikas bästa pajer säker vägledning för den som inte är köksvan och inspiration för den som vill pröva egna idéer. 43 färgfoton.
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Amerikas bästa pajer
Bokrecensioner » Amerikas bästa pajer : 50 mat- och efterrättspajer
|
|
|
|
|
|
|