Förlagets beskrivning
Aprikossylt med vanilj och lavendel, fikonmarmelad med lagerbärsblad, nätmelonsylt med hallon, äppelsylt med kanel och calvados och syltade kastanjer i rom ...
Sveriges ledande sockerbagare och okrönte chokladkung lär oss koka genuina sylter, marmelader och geléer. Här finns smakerna och dofterna från förr, men också en mängd nyskapande recept och spännande blandningar. Jan Hedh tipsar också om vad sylterna och marmeladerna passar till och vilka ostar de kan kombineras med. Kort sagt, ännu mer av det goda söta! Sylt och marmelad vänder sig till både amatörer och proffs.
Liksom Jan Hedhs tidigare succéböcker är den vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Fler böcker av Hedh, Jan
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Sylt och marmelad
Bokrecensioner » Sylt och marmelad
|
|
|
|
|
|
|