Förlagets beskrivning
Det vi gör på Norrlands Bar & Grill är förgängligt. I samma sekund som du lämnar lokalen är vår prestation borta. Uppäten. Kvar är i bästa fall minnet av en god måltid. Vissa kolleger brukar kalla matlagning den mest förgängliga konstarten. Konst eller inte. Att göra en kokbok är i alla fall ett sätt för oss att få maten att bestå lite längre. Vi har valt att göra ett tidsdokument. Precis den här maten lagar vi just nu.
En generöst knubbig pocketbok med recept både på svenska och engelska. Bakom boken står kockarna på den populära Stockholmsrestaurangen Norrlands Bar & Grill, en modern bistro med gastronomisk tonvikt på svensk, italiensk och fransk mat. Rikt illustrerad med färgbilder.
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Cookbook
Bokrecensioner » Cookbook
|
|
|
|
|
|
|