Förlagets beskrivning
Äntligen en översiktlig ostbok på den svenska marknaden!
En bok om ost skildrar osttillverkningens historia och de traditionella och moderna metoder som tillämpas för olika ostsorter. Läsaren får en inblick i hur ost klassificeras och vad som kännetecknar en bra ost. Dessutom ges värdefulla tips om hur man skär upp och förvarar olika ostsorter, recept för matlagning med ost och förslag till lämpliga kombinationer av vin och ost.br> Över 100 av världens mest kända ostar beskrivs i detalj tillsammans med information om specialostar – läckerheter som tillverkas i liten skala – att titta efter vid utlandsresor.
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
En bok om ost
Bokrecensioner » En bok om ost
|
|
|
|
|
|
|