Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela värld   

Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela värld


Gareth Jones David Taylor Herman Rasmuson Kerim Akkoc

Inbunden. Natur Kultur 2013-09.
ISBN 9789127134102
Hitta bokens lägsta pris
Förlagets beskrivning

Det är nästan så att man är frestad att utropa äntligen! på känt Nobel-manér, när Taylors & Jones korvbok nu blivit verklighet."
Fastfood Magazine

"Det är ett smart grepp att inleda någon i frestelse. Rakt in i den. Och det är precis vad Taylor & Jones gör i sin korvbok."
Västerviks-Tidningen

Gareth Jones: Jag har bott här under större delen av mitt vuxna liv. Jag rör mig mer i svenska kretsar än i brittiska. Ändå lyckades jag trilla över något så brittiskt som korvtillverkning. Och då menar jag inte vilken korv som helst, utan något som är snudd på urbrittiskt riktig handgjord korv. Bangers. Med kryddor som varje britt skulle välkomna med ett leende.

I Taylors & Jones Korvbok finns recept på hur du tillverkar drygt 40 av deras godaste korvar, t ex Italian Style Pork, Lamb Merguez, Beef and Garlic och Cumberland Style Pork. Utöver dessa finns ett 50-tal middagsrecept där korven spelar huvudrollen och du väljer själv om du använder egengjord eller köpt korv. Recept på goda tillbehör som senap, korvbröd, potatissallader och coleslaw finns också.

Du får en genomgång av det du behöver veta för att tillverka korv för hemmabruk, t ex vilken utrustning du behöver, malningsgrad, tips på olika smaksättningar, förvaring och hållbarhet. Allt varvat med personliga anekdoter om hur de olika korvrecepten kom till och om andra intressanta korvmöten.

Gareth Jones, kommer från Mumbles utanför Swansea i södra Wales och har arbetat som kock i olika delar av världen. David Taylor, slaktare från Moira utanför Belfast i Nordirland. David började arbeta som slaktare redan vid 15 års ålder. Kerim Akkoc, idésprutan från Hägersten i Stockholm.
Utbildad kock med 20 års erfarenhet i yrket. Gareth, David och Kerim är Taylors & Jones. Till sin
hjälp i boken har de haft Herman Rasmuson. Kock, entreprenör och uppfinnare till bl a GarlicCard.

Utsedd till Årets Speciallitteratur Råvara 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"Passionen för korv i alla former och smaker präglar denna kokbok. Dessa skarpskurna korvprofiler manar till tillverkning av korv och korvrätter i hemmet och inspirerar till hantverk, som lyfter korven in i finrummet."

"Att stoppa egen korv har sällan känts så lockande. Matentusiasterna Taylor och Jones har gett korven huvudrollen och skapat ett nytt smakspektrum, med inspiration från länder världen över."
Caroline Elfving, Books & Dreams



Fler böcker av författarna

Liknande böcker


Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Taylors & Jones Korvbok



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela värld Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela värld Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.



Bokrecensioner » Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela värld
Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela värld
Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela värld
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner