Förlagets beskrivning
Den STORA internationella grundkokboken. 600 sidor! Flera hundra inspirerande och goda recept från hela världen. Asiatisk hetta, franska favoriter, Medelhavets nyttigheter, gott med bröd, grönsaker, fisk, kött ...
Detta är en bok att älska!
Sällan har så många goda rätter från hela världen samlats i en så innehållsrik och prisvärd bok! De utslitna begreppen inspirerande och det vattnas i munnen får en helt ny innebörd när man bläddrar i denna stora, rikt illustrerade matbibel. Boken är en resa för matälskare!
Exempel ur innehållet:
- Smårätter: samosa, fish cakes, grissini, dumplings
- Förrätter och antipasto: bruschetta, rillette, paté, carpaccio
- Soppor: minestrone, fransk löksoppa, won ton-soppa
- Sallader: insalata caprese, thailändsk sursöt fisksallad
- Fisk och skaldjur: fyllda musslor, ångad fisk från Kanton, laxcurry
- Tamfågel: coq au vin, pekinganka, kyckling cacciatora
- Kött och vilt: kinesisk biff, fransk cassoulet, fasan med vitlök
- Grönsaker: puréer, sallader, paj med sparris och squash
- Bönor och linser: kikärtsmasala, pasta med borlottibönor
- Ris, nudlar och gryn: risotto, nudelrätter, risi bisi
- Bröd och pizza: naan, pizzor, ångade bröd, brioche
- Pasta och polenta: tryffeltagliatelli, polenta med 4 ostar
- Desserter och bakverk: tarte tatin, tiramisu, mangosorbet
- Avsnittet Matresor ger kunskap och mer kunskap om ris, kryddor, pizza, vin, te.
I boken finns ca 450 recept och nära 1 000 färgbilder som visar maten, miljöer och detaljerade matlagningstips
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Mat från hela världen
Bokrecensioner » Mat från hela världen : en resa för matälskare
|
|
|
|
|
|
|