Förlagets beskrivning
Med brinnande entusiasm och massor av idéer övertar Kråke Lithander den nordskånska släktgården Tomarp, där äppelodlingen haft sin givna plats i generationer. Här låter hon oss ta del av många livfulla och dråpliga berättelser från gårdens historia och sitt eget äventyrliga liv.Kråke har också bjudit in ett tjugotal av Sveriges mest spännande kockar, som varvar hennes berättelser med frestande recept där äpplet spelar huvudrollen. Kockarna har blivit faddrar åt var sitt svenskt äpple och för på det sättet en gammal tradition vidare.Resultatet har blivit en vällustig och generös äppelhistoria med mängder av läckra recept och oerhört vackra bilder en härlig presentbok.Kråke Lithander är känd för sina personliga, inspirerande matkåserier i tidningen Amelia.Annica Triberg har som redaktör tagit hand om bokens många recept.
Fler böcker av Kråke Lithander
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Äpplen
Bokrecensioner » Äpplen
|
|
|
|
|
|
|