Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Rök : allt om maten, smaken, metoden   

Rök : allt om maten, smaken, metoden


Johan Åkerberg

Inbunden. Norstedts 2015-05-21.
ISBN 9789113065335
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Speciallitteratur - metod". Kocken Johan Åkerberg tar oss djupt in i rökens dimmor och lär oss allt om den uråldriga tekniken som blivit trendig igen. Hur röker du din egen mat? Och varför ska man göra det egentligen? Kan man till och med bygga sin egen rök? Det är långsam matlagning, präglad av dofter och smak från träflis och grenar: äpple, hickory, gran - allt beroende på din experimentlusta. Men kan man röka mat hemma i lägenheten? Finns det mat som passar bättre än annan för just rökning? Håller maten verkligen längre om man röker den? Enkla recept från hela världen som ger en extra smakdimension. Kött, fisk, grönsaker, såser, smör och annat gott - allt går att röka. Johan Åkerberg är utbildad på Restauranghögskolan i Grythyttan och har en fil.kand. i måltid-och livsmedelskunskap. Dessutom bred erfarenhet som kock från restauranger i Sverige och utomlands. En konstnär i köket som behärskar smaker från världens alla kök



Fler böcker av Johan Åkerberg


Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Rök



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Rök : allt om maten, smaken, metoden Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Rök : allt om maten, smaken, metoden Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Rök : allt om maten, smaken, metoden
Rök : allt om maten, smaken, metoden
Rök : allt om maten, smaken, metoden
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner