|
|
Residensets kokbok : mat från väst till vardag och fest
Inbunden. Nordbok international AB 1999-12.
ISBN 9789174420449
|
|
|
Hitta bokens lägsta pris
|
Förlagets beskrivning
Residensets kokbok. Mat från väst till vardag och fest. Nordbok International. Ca: 200 sidor. Nordbok International har skapat och produserat en unik kokbok för varje västsvenskt hem: Residensets kokbok - Mat från väst till vardag och fest. (200 sidor, inbunden med ca 300 färgbilder kring mat och miljöer i Västsverige.) Alla recept i boken bygger på västsvenska råvaror från länets rika skafferi: havet, insjöarna, jorden och skogen. Boken är en manifestation av västsvenska råvarors kulinariska möjligheter och den västsvenska matkulturens rikedom. Boken innehåller såväl traditionelle recept som nya skapelser. Residensets kokbok innehåller 12 stjärnkockars bästa festmenyer, t ex Leif Mannerström, Ulf Wagner, Dan Lexö, folkets favoritrecept (ca 100 matrecept), snaps-, bröd och kakrecept samt populära kåserier kring mat och dryck av folkkära västsvenskar: Viveca lärn, Peter Harryson, Birgitta Stenberg, Fredrik Belfrage, Astrid Bergman Sucksdorff, Invar Oldsberg m fl... Residensets kokbok är en inspirationskälla i köket - och skänker underhållande läsning i läsfåtöljen. Initiativtagare till boken har varit den förste landshövdingen, Göte Bernhardsson, i det nya västsvenska storlänet, Västra Götaland län
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Residensets kokbok
Bokrecensioner » Residensets kokbok : mat från väst till vardag och fest
|
|
|
|
|
|
|